Nyugdíjas karácsony Kéttornyúlakon


2013-12-18 22:14:43  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Nyugdíjas karácsony Kéttornyúlakon főképe
Szépen feldíszített karácsonyfa, ünnepi fények, finom és ízletes borok, sütemények, jó hangulat. Ez várta ma délután a kéttornyúlaki nyugdíjasokat a már hagyományos karácsonyi összejövetelen. A programnak a művelődési ház adott otthont.  A szép számban megjelenteket Máté István önkormányzati képviselő köszöntötte, aki elmondta, a nyugdíjas karácsony célja, hogy a meghívottak együtt lehessenek advent idején, beszélgethessenek, s ezáltal ráhangolódjanak az ünnepre.
Dr. Áldozó Tamás polgármester is szólt az ünneplőkhöz, aki a 2013-as évre tekintett vissza. Beszélt az idei évben megalakult részönkormányzatról, a Pápai Hús 1913. Kft-ről, amely 2013. második felében sokkal jobban teljesített, mint az azt megelőző időszakban. Májusban még 190 millió Ft volt a veszteség, októberre már csak 19 millió lett. Szó esett még az uszoda újranyitásáról és az önkormányzatról, amely 900 millió forint kormányzati támogatásban részesül 2014-es évben.
Végül boldog karácsonyt és sikeres, örömteli újévet kívánt minden kéttornyúlakinak, majd koccintott a jelenlevőkkel.
A polgármester köszöntője után Magvasi Józsefné, a művelődési ház vezetője is szólt az egybegyűltekhez, majd a Csipet-csapat vidám műsorát tekinthették meg a megjelentek, amely a kántálás szokását elevenítette fel.
A meghitt ünnepség egy közös vacsora, és a finom sütemények elfogyasztásával zárult, melyet a nyugdíjas hölgyek sütöttek.
A nyugdíjas karácsony a városrészi önkormányzat támogatásával valósulhatott meg.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!