Szilveszterkor örömfutásra és futóversenyre várják a jelentkezőket


2013-12-17 13:21:03  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Szilveszterkor örömfutásra és futóversenyre várják a jelentkezőket főképe
Az óév utolsó napján 15 órától ismét megrendezik városunkban a nagy hagyományokkal rendelkező szilveszteri futóversenyt. Az esemény célja sportolási lehetőség biztosítása és december 31-én az óév sporttal való búcsúztatása. A versenyt a népi hagyományokat felelevenítve a Hét Csillag Kulturális és Sportegyesület ostormenete vezeti fel. A szervezők a nevezéseket az esemény napján 13:30-tól 14:30-ig várják három korosztályban: 12 év alattiak (600 méteres táv), 30 év alattiak és 30 év felettiek (2014 méteres táv). Újdonság az örömfutás, melyre kortól, nemtől függetlenül bárki nevezhet, a teljesítendő útvonal hossza szintén 2014 méter. Az esemény helyszíne: rajt-cél a Fő téren, útvonal a belváros utcáin, várhatóan Fő utca - Kossuth utca. A három versenykorcsoportban mindkét nem első három helyezettjei éremdíjazásban részesülnek, az örömfutás résztvevői között az eredményhirdetéskor ajándékokat sorsolnak ki. Mint mindig, azok a pápai sportszervezetek, akik legalább 20 főt mozgósítanak, 20-20 ezer forint értékű sportszervásárlási utalványt kapnak. A sportesemény valamennyi résztvevője egy pohár forró teára a rendezőség vendége.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!