Pápa és Környéke Tollaslabda Bajnokság


2013-12-16 16:13:13  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Pápa és Környéke Tollaslabda Bajnokság főképe
Hat korcsoportban közel 50-en neveztek a Pápa és Környéke Tollaslabda Bajnokság idei küzdelmeire, melyet a hagyományos helyszínen, a Weöres iskola tornatermében rendeztek meg. A bajnokság legjobbjai a január 11-ei megyei fináléra kvalifikálhatták magukat. Horváth Attila, a Versenybíróság elnöke elmondta, idén némileg megváltozott a lebonyolítás, ugyanis a Magyar Tollaslabda Szövetség kérésére az első és második korcsoportba tartozókat a megszokottól eltérően külön versenyeztették és értékelték. A csoportokon belül a minél több játéklehetőség érdekében körmérkőzéseket játszottak a versenyzők, az indulók többségét a Weöres Sándor Általános Iskola adta, az általános iskolák kategóriájában a Gyurátz, a Türr, a Szent István, az Erkel és a Petőfi is ott volt. A középiskolások mezőnyében a Türr, a Petőfi, a Mező és az Acsády küzdött meg a megyeire való kerülésért.

Végeredmény ITT!

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!