Karácsonyvárás a Pegazusnál


2013-12-15 22:49:02  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Karácsonyvárás a Pegazusnál főképe
A Pegazus Színház minden évben nagy hangsúlyt fektet a különböző ünnepekre. Így történt ez ma is, amikor is az ünnep közeledtével karácsonyváró programra invitáltak kicsiket és nagyokat egyaránt.  A Pegazus Karácsony már a reggeli órákban várta a gyerekeket kézműves játszóházzal a társulat Szent István úti termében.
A programból nem hiányozhatott egy bábelőadás sem, idén a Csizmás Kandúrt láthatták a jelenlevők, melyet a társulat nemrégiben mutatott be a közönségnek nagy sikerrel.
A játékos négypróbán idén is sok kisgyermek vett részt, ahol hópihét kellett görgetni vagy éppen almákkal célozni egy kis kosárba.
Végh Zsolt színész, igazgató érdeklődésünkre elmondta, a mai hagyományos rendezvényüket követően a színi társulat gőzerővel készül a karácsonyra, s igyekszik kipihenni az egész éves munkát.
Horváth Flóra 7 éves kislány szüleivel és testvérével érkezett a Pegazus Színházba, ahol nagyon jól érezték magukat. A mosolygós kislány elmondta, minden évben ellátogatnak a Pegazus Karácsonyra, ahol jó a program, sokat lehet játszani és nevetni. Flóra már izgatottan várja a karácsonyt, s reméli, a Jézuska megkapta a levelét, így majd meglepi őt egy csodaszép Barbie babával, amelyre már régóta vágyakozik.
A jó hangulatú délelőtti program a karácsonyi interaktív játékkal zárult.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!