Ünnepi dallamok a Fő téren


2013-12-15 10:41:14  | cikk: pt  | fotó: pt  | 


Ünnepi dallamok a Fő téren főképe
Karácsonyi ének és meghitt, adventi hangulat lepte be szombaton a Fő teret, ahol a Gyertyafényes advent elnevezésű programsorozat ma is tartogat ünnepi műsorokat a város szívébe kilátogatók számára. Tegnap a Munkácsy Mihály Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola műsorával kezdődött az adventi délután, majd a Tarczy Lajos Általános Iskola angol-magyar kéttannyelvű tagozatának kórusa lépett színpadra. A folytatásban a pápai bázisrepülőtér munkatársaiból, illetve a Stratégiai Légiszállítási Képesség szervezeteihez tartozókból verbuválódott dalos csapat énekhangja töltötte be a teret. Ezt követően Pápa Város Bárdos Lajos Vegyeskara adventi énekekkel, végül az esti órákban a Les Taylor and the Swing Sisters karácsonyi „swing and roll” koncertjével szórakoztatta a közönséget.

Ma 16.30-tól St. Martin, a világszerte elismert szaxofonista karácsonyi műsora lesz hallható a Fő téren, majd 17.30-kor Polgárdi Sándor evangélikus esperes meggyújtja a harmadik gyertyát az adventi koszorún. Végül a Gyertyafényes advent e hétvégi programkínálatát a Megafon Zenei Egyesület Karácsony a világ körül című fellépése zárja.

Képek:


Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!