Jótékonysági főzést és ajándékgyűjtést szervezett az MSZP Pápai csoportja


2013-12-14 22:32:36  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Jótékonysági főzést és ajándékgyűjtést szervezett az MSZP Pápai csoportja főképe
Az MSZP Pápa és Környéke Szervezete jótékonysági főzést és ajándékgyűjtést szervezett a pápai piactéren. Az akció célja az volt, hogy adományt gyűjtsenek, valamint egy jótékonysági főzéssel szerettek volna segíteni a rászorulókon.  Grőber Attila, az MSZP helyi elnöke érdeklődésünkre elmondta, a programra rendkívül nagy volt az érdeklődés, sokan kilátogattak a rendezvényre. A jótékonysági akció során három kondér gulyáslevest főztek a tagok, ami hamar el is fogyott. A szervezők a közelgő karácsony alkalmából egy-egy szaloncukorral is kedveskedtek.
- Az ajándékgyűjtés is sikeresnek mondható, hiszen volt sok felajánlás. Egy vállalkozó például nem játékot, hanem karácsonyfát ajánlott fel nem kis összegben. Meg fogunk keresni néhány olyan szervezetet, akik kapcsolatban állnak rászoruló családokkal, s rajtuk keresztül juttatjuk el az adományokat.
Végül Grőber Attila áldott, boldog és békés karácsonyt kívánt mindenkinek, valamint hozzáfűzte, töltse az idejét mindenki azzal, aki fontos számára, próbálja kifejezni a másik iránti szeretetét, mind a családja, mind pedig a közösségei felé, mert ezek azok a pillanatok, amelyek erőt adnak a következő hónapokra.
A szervezet természetesen továbbra is várja a felajánlásokat, melyeket az MSZP helyi irodájába lehet leadni.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!