Meghitt karácsonyi műsor a Barátság Klubnál


2013-12-14 14:30:05  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Meghitt karácsonyi műsor a Barátság Klubnál főképe
A Szent Anna Kamilliánus Család már hosszú évek óta rendkívül jó kapcsolatot ápol a pápai Barátság Klubbal. A családnál hagyomány, hogy karácsony előtt megvendégelik a Barátság Klub mozgássérült gyermekeit a Szent Anna templomban, s együtt töltenek el egy kellemes délelőttöt.  Polgár Györgyné, a klub alapítója hírportálunknak elmondta, az idei év nagyon mozgalmas volt a klub életében, hiszen sokat kirándultak, jártak Budapesten, a Teveli-tónál, de tartottak farsangi, húsvéti és Mikulás-ünnepséget is.
- A klubnak 52 tagja van, a foglalkozásokat havonta tartják. A mai ünnepségre egész évben lelkesen készültünk, ilyenkor minden tagunk eljön, az is, aki messzebb lakik, hogy együtt legyünk egy kicsit a várakozás időszakában, adventkor - mondta Polgár Györgyné.
A rendezvényen részt vett Salgó Ferenc kanonok plébános és Rádi Róbert kabinetvezető is, aki köszöntötte a szép számban megjelenteket, s beszédében kiemelte, a karácsony nemcsak a családok ünnepe, hanem a városban működő közösségeké és kluboké is, akik ilyenkor megállnak egy-egy pillanatra, s együtt ünnepelnek.
- Az önkormányzat számára is fontosak ezek az alkalmak, hiszen a közösségek, egyesületek és a családok alkotják a város polgárainak összességét, amiből a város felépül, s elmondhatjuk, hogy itt Pápán együtt élünk, összetartozunk – mondta Rádi Róbert, végül boldog, békés, szeretetteljes karácsonyt kívánt minden jelenlevőnek.
Az ünnepségen a Türr István Gimnázium 8-9. osztályos diákjai adtak vidám műsort, valamint Tatár Katinka verset olvasott fel. Ezt követően a gyönyörű hangú fiatal tehetség, Kurics Ádám énekelte el a Halleluja-t.
A meghitt program az ajándékcsomagok kiosztásával, majd szeretetvendégséggel zárult.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!