Próbaüzemhez készítik elő a jégpályát


2013-12-14 11:36:48  | cikk: HuHa  | 


Próbaüzemhez készítik elő a jégpályát főképe
Ezen a héten újabb munkálatok zajlanak a megújult Fő téren, a kivitelező ugyanis megkezdte a jégpálya próbaüzemének előkészítését. A jelenleg folyó munkákat nem véletlenül időzítették mostanra és nem a jégpálya megépítését követő időszakra, hiszen a terv az, hogy a sikeres próbaüzemet követően meg is kezdődjön a jégpálya üzemeltetése és a korcsolyázók birtokba vehessék a területet – ezt pedig nyáron nem lehetett volna megtenni. A most elvégzendő munkafázisok egy részét egyébként a próbaüzem megkezdése előtt mindenképpen el kellett volna végezni, így összehangolva néhány utolsó feladattal a legrövidebb időn belül próbaüzemkész lesz a rendszer.
Az elmúlt napokban a kivitelező felülvizsgálta a korábban megépített rendszereket, feltöltik hűtővezetékeket és a jövő héten a helyszínre szállítják a pályát működtető gépészeti berendezéseket, aminek végleges állapotát négy-öt nap után láthatják majd a városlakók, hiszen a kihelyezendő konténer mutatós faburkolatot kap – tájékoztatta hírportálunkat Molnár István városfejlesztési osztályvezető.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!