Szűcs Lajos az ősz álomcsapatában


2013-12-13 14:36:42  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: blikk.hu  | 


Szűcs Lajos az ősz álomcsapatában főképe
A Nemzeti Sport olvasói idén is megválaszották az ősz álomcsapatát. A voksoláson a kapusok mezőnyében utcahosszal (5831 szavazat) ismét a Lombard Pápa hálóőre, Szűcs Lajos végzett az élen. A kiváló portás azok után, hogy a Nemzeti Sport tudósítóinak osztályzatai alapján bekerült az őszi szezon legjobb csapatába, most – egy éven belül immár másodszor – az olvasóknál is a legjobbnak bizonyult. Ráadásul több mint kétszer annyi voksot kapott, mint a második helyen végző szombathelyi Rózsa Dániel. Szűcs teljesítményével nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a Lombard Pápa jó őszt produkált, és jelenleg a 8. helyen áll. Az meg legyen a fiatalok kritikája, hogy mindezt 40 évesen produkálta – írja az nso.hu.

Az NSO őszi NB I álomcsapata: Szűcs (Lombard Pápa) – Szolnoki (Videoton), Vinícius (Videoton), Besic (FTC), Korhut (DVSC-Teva) – Zsidai (DVSC-Teva), Pátkai (Győri ETO) – Simon K. (Újpest), Szakály P. (DVSC-Teva), Jenner (FTC) – Böde (FTC)

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!