Megjutalmazta a Mikulás a PELC ifjú labdarúgóit


2013-12-11 21:02:53  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Megjutalmazta a Mikulás a PELC ifjú labdarúgóit főképe
Ajándékozással egybekötött ünnepváró rendezvényre gyűltek össze a Városi Sportcsarnokban a Pápai Egyesített Labdarúgó Club előkészítő korcsoportos (2003-2007) ifjú labdarúgói, valamint az óvodai csoportokban jeleskedő focipalántái, ahol a klub vezetése a kicsiknek és a szülőknek is megköszönte őszi munkáját. Elsőként Grőber Attila egyesületi elnök köszöntötte a megjelenteket, majd Árvai Kristóf labdazsonglőr bemutatóval ejtette ámulatba a gyerekeket. A Lombard keretéből elfogadta a szervezők meghívását Présinger Ádám és Király Botond is, akik a Mikulással közösen adták át az édességekkel teli csomagot az ifjú focipalántáknak és edzőiknek.
- Amit elhatároztunk, azt megcsináltuk – foglalta össze az elmúlt hónapok munkáját Grőber Attila. Négy fontos lépést vittük véghez: egyrészt új szervezeti rendszer működik, a személyi ügyek rendben vannak, minden helyen olyanok dolgoznak, akiket alkalmasnak tartunk arra, hogy segítsék az egyesületet. A honlapunk is megújult, egy naprakész, átlátható, élő oldalról beszélhetünk, szintén új kezdeményezés, hogy minden hónapban megjutalmazzuk az adott időszak legjobb ifjú játékosát. Az edzők javaslatára, és az egyesület vezetőségének és szakmai fórumának döntése alapján októberben Szabó Erik (U-15), novemberben Schermann Maximilián (U-9) érdemelte ki a megtisztelő címet, a díjat a felnőtt csapat mérkőzése előtt Szűcs Lajos adta át a díjazottaknak, akik a kezdőrúgást is elvégezhették. Végezetül fontos, hogy az anyagi hátteret tudjuk biztosítani, erre a TAO-s pályázatok adnak lehetőséget. Ez a folyamat még nem zárult le, kollégáimmal folyamatosan azon dolgozunk, hogy minél több pénz kerüljön az egyesületi kasszába.
Grőber Attila hozzáfűzte, jelenleg 400-nál is több igazolt játékosuk van, a cél pedig az, hogy a létszámot és az eredményességet minél hatékonyabban tudják ötvözni. Végezetül megköszönte Tóth Péter ügyvezető igazgató, az edzők, Györkös Béláné és Radó Tamás technikai vezetők munkáját, akik a háttérből minden feltételt igyekeznek megteremteni ahhoz, hogy eredményes lehessen a klubélet.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!