Január 13-án kezd a Lombard, a vezetőség rendezi a tartozásokat


2013-12-11 12:23:13  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Január 13-án kezd a Lombard, a vezetőség rendezi a tartozásokat főképe
A szombati, Budapest Honvéd elleni bajnoki győzelmet követően jól megérdemelt pihenésükre vonultak a a Lombard Pápa játékosai. Tóth Bálint csapata a bravúros nyolcadik helyen zárt a táblázaton, emellett a Magyar Kupában valamint a Ligakupában is folytathatják a menetelésüket tavasszal. A gárda és a klubvezetés hét elején egy budapesti étteremben évadzáró vacsorán vett részt, majd keddtől hivatalosan is kezdetét vette a téli szünet, amely a tervek szerint 2014. január 12-ig tart majd. Másnap, január 13-án hétfőn találkoznak újra a játékosok és a szakmai stáb a Perutz Stadionban, hogy elkezdjék a felkészülést a tavaszi szezonra, addig a keret tagjai egyénre szabott edzésterv alapján tartják formában magukat.
Közben a vezetőség reagált azokra az értesülésekre, miszerint a klub vezetői három hónapnyi csúszásban vannak a játékosok felé. Árki Gábor elismerte ugyan, hogy valóban vannak csúszások, de a klubmenedzser szerint egy hónapnál nem nagyobb az elmaradás. Az ügyben a Nemzeti Sport hasábjain Bíró Péter tulajdonos is megszólalt, szerinte kezelhető a helyzet.
- Ha nem lenne az, már régen feltettem volna a kezem. Bár a város sokat segít, a saját pénzem fektetem a futballba. Valóban akadnak csúszások, ám aki a Lombard alkalmazásában áll, tisztában van az itteni viszonyokkal így azzal is, hogy kifizetetlen játékosunk nincs és nem is volt. Az átütemezési időpontokat a labdarúgók beleegyezésével határoztuk meg, akik tudják, hogy vannak szponzoraink - ennélfogva kintlévőségeink - s ha ezek beérkeznek, megoldódnak a gondok.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!