Karácsonyi összejövetellel zárta az évet a látássérültek pápai csoportja


2013-12-10 21:05:45  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Karácsonyi összejövetellel zárta az évet a látássérültek pápai csoportja főképe
A Vakok és Gyengénlátók Veszprém Megyei Egyesületének Pápai Kistérségi Csoportja ma délután tartotta hagyományos karácsonyi összejövetelét a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ emeleti előadótermében. A szép számban megjelenteket Németh Károlyné, a pápai csoport vezetője köszöntötte. Elmondta, ebben az évben vezetőségváltás történt, de ennek ellenére rendkívül eredményes évadot tudhatnak maguk mögött.
- A csoport minden hónapban tart foglalkozásokat, előadásokat. Novemberben, a legutóbbi összejövetelen a karácsonyra készültünk már, ablakdíszeket csináltunk, előző hónapban pedig a Motoros Egyesületet láttuk vendégül. Részt vettünk a Vajda lakótelepi jótékonysági főzőversenyen is, melynek bevételét a csoport kapta meg.
A mai decemberi összejövetelen a Nagygyimóti Fürge Ujjak tagjai énekeltek karácsonyi dalokat.
A rendezvényen Csehné Huszics Márta megyei elnök is szólt az egybegyűltekhez, aki két karácsonyi verset olvasott fel, majd dr. Áldozó Tamás polgármester köszöntötte a megjelenteket. A városvezető elmondta, kellenek az ilyen közösségek, amelyek tagjai segítenek egymáson, apró dolgokkal boldogabbá teszik a mindennapokat, hogy azok élhetőbbek legyenek. 
- A lakótelepi napon megvalósult jótékonysági főzőversenyen befolyt összeget a pápai csoportnak ajánlották fel a szervezők. Ez nagyon szép gesztus volt, hiszen nem mások vagyunk, hanem egyformák és egyformán kell a világot megélnünk - tette hozzá a polgármester.
Végül a polgármester ígéretet tett arra, hogy az önkormányzat jövőre is támogatni fogja a rendezvényeiket, s ezáltal a csoportot is.
A program jó hangulatú beszélgetéssel és uzsonnával zárult.
A csoport soron következő foglalkozása januárban lesz majd.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!