A Szegfű Klubba is ellátogatott a Mikulás


2013-12-06 18:04:29  | cikk: mo  | 


A Szegfű Klubba is ellátogatott a Mikulás főképe
Sok helyen kopogtatott a mai napon a Mikulás. A nagyszakállú ajándékozó nem hagyta ki a Szegfű Klub közösségét sem. A klubban régi hagyománya van a Mikulás-napi ünnepségnek, melyet meghitt, családias hangulatban tartanak december elején. Így történt ez ma is, amikor a Télapó a Pedagógus Művelődési Házban összegyűlt tagokat és gyermekeiket, unokáikat látogatta meg. Az ünnepi alkalmon a Munkácsy Mihály Általános Iskola ötödik osztályos tanulói mutatták be Mikulás-váró műsorukat, melyet Rozgonyiné Csepregi Annamária segítségével állítottak össze. A verses-zenés műsort követően aztán megérkezett a Mikulás is, aki – akárcsak tavaly – ismét apró segítőjével, Hópehellyel, a kutyussal érkezett a Szegfű Klubba. A mosolygós Mikulás örömmel beszélgetett a kisgyerekekkel, majd megajándékozta őket egy-egy édességcsomaggal.
Simon Lászlóné, a Szegfű Klub elnökhelyettese elmondta, minden évben elkülönítenek egy összeget azért, hogy Mikulás-napi ünnepségük alkalmával ajándékcsomagot készíthessenek a gyerekeknek. A program szervezője hozzátette azt is, a mai rendezvény üzenete pontosan az, amit a Szegfű Klub is közvetít, s ez nem más, mint az összefogás. Simon Lászlóné megjegyezte azt is, már készülnek következő hagyományos rendezvényükre is, az évbúcsúztató és újévköszöntő programra, melyet az előző évekhez hasonlóan december 28-án tartanak.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!