Fogadási csalás: Újabb Lombard játékost gyanúsítanak


2013-12-04 19:30:30  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Fogadási csalás: Újabb Lombard játékost gyanúsítanak főképe
Újabb labdarúgót hallgatott ki gyanúsítottként a Központi Nyomozó Főügyészség a fogadási csalások ügyében zajló eljárás során – tudta meg a Nemzeti Sport. Zoran S.-t egyrendbeli, gazdálkodó szervezet dolgozója által kötelességszegéssel elkövetett vesztegetés bűntettével gyanúsítják. Az eset középpontjában a 2010. május 5-én lejátszott DVTK–Nyíregyháza (0–1) NB I-es bajnoki meccs áll, amelyen a szerb labdarúgó a Diósgyőr soraiban lépett pályára. A mérkőzéssel kapcsolatban zajló vizsgálatnak van olyan szála, amelyik már vádemelési szakaszban jár, vádlottja többek között L. Ákos, a DVTK korábbi csapatkapitánya. Zoran S. a Győri ETO kölcsönjátékosaként szerepelt akkoriban a DVTK-ban, míg ebben a szezonban a Lombard Pápa keretébe tartozik, ám a legutóbbi fordulóban már nem lépett pályára.
Az ügyet 21 hónappal ezelőtt a rangadó.hu is megírta, Nagy Andrea, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője - megnevezve a játékost - elmondta, valóban kihallgatták a bundaügyben Zoran Supicsot, a Diósgyőr egykori játékosát.
Supics Jasmin Mecinovic után már a második Lombard labdarúgó, aki a fogadási csalások kapcsán a Főügyészségnél szóba került, így egy jó darabig ő sem állhat Tóth Bálint rendelkezésére.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!