Szerdán kupavisszavágó a Perutzban


2013-12-03 13:27:08  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Szerdán kupavisszavágó a Perutzban főképe
A Lombard Pápa a Magyar Kupa 5. fordulójának visszavágóján szerdán 16 órától a Siófokot látja vendégül. Az első meccsen Orosz és Griffiths találatával 2-1-re sikerült nyerni, ám a párharc még korántsem lefutott, a Balaton-partiak minden bizonnyal a legerősebb összeállításukban érkeznek Pápára, Horváth Károly tanítványai ugyanis nem mondtak le továbbjutási terveikről. Tóth Bálint szerint vannak különböző problémák a csapatnál, ennek ellenére reméli, hogy a játékosok még nem a téli pihenőre összpontosítanak.
- A kezdési időpont nem épp szurkolóbarát, ugyanakkor bízunk a szimpatizánsainkban, hogy kijönnek szurkolni nekünk, mert ez a csapat már több mérkőzésen bizonyította, hogy igenis tud örömet szerezni, van benne fantázia. Nem kell külön kihangsúlyoznom a szerdai és szombati derbi fontosságát, sok múlik majd a koncentráción.
Az NB I legjobb kapusának nemrég újra megválasztott Szűcs Lajos reméli a pályán kijön a két csapat közti tudáskülönbség.
- Nem dőlhetünk hátra, biztos vagyok benne, hogy a Siófok top csapatával fog érkezni és ismét presztízsmeccsre készülnek ellenünk, hiszen úgy gondolják, törlesztenivalójuk van felénk. Mindenféleképpen továbbjutást várok a csapattól.
A gárda védője, Rodenbücher István is óvatosságra int.
- Úgy érzem, abszolút nem lefutott ez a találkozó – fogalmazott a hivatalos honlapnak a védők – és nagyon nehéz mérkőzésre számítok a Siófok ellen. A Balaton-partiak számára véget ért a bajnokság, ők már csak erre az egy összecsapásra készülnek. A Siófoknak jó csapata van, többségében lelkes fiatalokból áll, nem lesz könnyű dolgunk, de mindenféleképpen továbbjutunk a legjobb nyolc közé. Emellett szeretnénk a közönséget is kiszolgálni, és jó játékkal győzni a Siófok ellen szerda délután.
A kupameccset Farkas Ádám vezeti, segítői Bozó Zoltán és Kelemen Attila lesznek.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!