Ülésezett a Pápai Német Kisebbségi Önkormányzat


2010-02-03 20:21:30  | cikk: Babos Petra  | 


Ma délután fél 3-kor tartotta soron következő ülését a Pápai Német Kisebbségi Önkormányzat (PNKÖ). Az ülést Kántor Péter elnök vezette, a testület határozatképes volt.
Az első napirendi pontban a 2009.évi költségvetésről szóló rendelet módosítását tárgyalták;  4000 Ft-tal nőtt a bevételi oldal, majd áttértek a 2010. évi költségvetés megvitatására. Az önkormányzat központi támogatása az idén 565.730 Ft, tavalyról pedig 134.000 Ft marad, így összesen 699.730 Ft-tal tudnak az idei évben gazdálkodni.
Só esett még a 2010. évi programokról, a nemzetiségi óvoda, illetve iskola támogatásáról. A múlt hétvégén Pápán járt leinefeldei csoport programját és benyomásait beszélték meg vegyes ügyek keretén belül.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!