Pápai siker a serdülő kézilabda bajnokságban


2013-12-01 14:52:13  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Pápai siker a serdülő kézilabda bajnokságban főképe
Az országos serdülő kézilabda bajnokság 11. fordulójában a Bakonyerdő Pápa a százhalombattai Vuk SE-t fogadta a Városi Sportcsarnokban. A mieink második győzelmükre készültek az alapszakaszban, és egy hazai sikerrel egy pontra megközelíthették volna aktuális ellenfelüket. Ennek szellemében léptek pályára Kapcsándi Zsolt tanítványai és végig vezetve 13-9-es első félidő után 25-19-es, magabiztos győzelmet arattak, mellyel a 11. helyen zárták az őszt. A hazaiak edzője elégedetten értékelt a lefújást követően.

Kapcsándi Zsolt: Az erőviszonyoknak megfelelően alakult a mérkőzés, nyugodtan mondhatom, hogy legalább ekkora különbség van a két csapat között. Hatalmasat küzdöttek a fiúk, tegnap többen még az NB II-ben is pályára léptek, a késői hazaérkezés ellenére ma is nagyszerűen helytálltak, kihozták magukból a maximumot. Természetesen van még hova fejlődni, de úgy gondolom egy év alatt az is csoda, hogy felvették a ritmust és mára már ott tartunk, hogy egyenlő küzdőpartnerei vagyunk a Veszprémnek, a Balatonfürednek vagy épp a Tatabányának.

Bakonyerdő Pápa - Százhalombattai VUK SE 25-19 (13-9)

Pápai gólszerzők:
Varga Bálint 9
Török Bálint 5
Sipőcz Milán 5
Palágyi Ákos 4
Tóth Dávid 1
Ábrahám Máté 1

A mieink december 4-én 16:30-tól Ajka együttesét látják vendégül.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!