Véget ért a 2013. évi Pápa város és környéke tekebajnokság


2013-11-29 22:23:31  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Véget ért a 2013. évi Pápa város és környéke tekebajnokság főképe
Tíz fordulót követően véget ért Pápa város és környéke női – férfi tekecsapatainak bajnoksága. A hölgyek mellett a férfiak négy osztályában hétről-hétre összesen 43 csapat gurított. A nőknél Lovászpatona, a férfiak A osztályában a Prémium Center, a B csoportban Kup, a C-ben az Asztalosok, a D-ben pedig Dáka örülhetett a végső sikernek. A csapatok és a legjobb egyéni versenyzők díjaikat ma este vehették át a Vasas tekecsarnokában, ahol Polyák István a Versenybíróság elnöke örömét fejezte ki, hogy idén is színvonalas volt a pontvadászat, és érdekesség megemlítette, hogy minden osztályban új bajnokot avattak.
- Néha olyan eredmények születtek, hogy még én is elcsodálkoztam rajta, előfordult, hogy mindössze egy fa döntött a győzelemről. A lányoknál tavasszal és ősszel is öt-öt fordulót rendeztek, Lovászpatona lányai rengeteget fejlődtek az elmúlt hónapokban, megérdemelten szereztek aranyérmet. A férfiaknál a legmagasabb osztályban a mezőny végig a Prémium Center csapatának hátát nézte, a keresztbeverések is nekik kedveztek. A B osztályban a kupiak a bajnokság hajrájában két nem várt vereséget szenvedtek, ami kis híján a bajnoki címbe került nekik, végül kis szerencsével elhódították a serleget. A C csoportban az újonc Asztalosok végig vezettek, őszre a tabella második és harmadik helye volt nyitott, a Bakony Volán II. az utolsó körben elszenvedett vereségével például lecsúszott a dobogóról. A D osztályban kellemes meglepetést szolgáltattak az újoncok, gratulálunk a dákaiaknak, akik jövőre egy osztállyal feljebb szerepelhetnek.

Az élmezőny végeredménye:

Nők:
1. Lovászpatona
2. Tapolcafő
3. Bajtársi Klub

Férfiak „A” osztály
1. Prémium Center
2. Tapolcafő
3. Vaszar

Férfiak „B” osztály
1. Kup
2. Golyószórók
3. Neoporház

Férfiak „C” osztály
1. Asztalosok
2. Egyházaskesző
3. Ihász II.

Férfiak „D” osztály
1. Dáka
2. Magyargencs
3. Lovászpatona

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!