Kuti Csaba az MDF jelöltje Pápán


2010-02-03 16:55:11  | cikk:  | 


A megyei napilap mai számában tudósítás jelent meg az MDF tegnapi, Kuti Csaba megyei elnök által tartott veszprémi sajtótájékoztatójáról. Kuti elmondta, hogy bár megpróbálta meggyőzni Farkas Bertalant arról, hogy vállalja a képviselő-jelöltséget a pápai kerületben, minden erőfeszítése hiábavalónak bizonyult, így végül maga Kuti Csaba, korábbi balatonkenesei polgármester, megyei közgyűlési elnök lesz a párt pápai jelöltje. A szervezet hét veszprém megyei indulójából korábban kisgazda volt a sümegi Rátosi Ferenc, SZDSZ-es, majd később fideszes az ajkai Marton József, ma is SZDSZ-tagok a várpalotai dr. Szőke László és a veszprémi Molnár Margit; Kuti Csaba, Bense László Erik (Veszprém) és Kulcsár Miklós (Balatonfüred) MDF-tagok.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!