Pakson és Siófokon folytatják a Lombard egykori labdarúgói


2013-11-22 14:40:24  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Pakson és Siófokon folytatják a Lombard egykori labdarúgói főképe
Tóth Bence 2012 januárjában érkezett Pápára a Ferencvárostól, Ivancsics Gellért pedig idén nyáron csatlakozott a Lombardhoz a Budapest Honvéd csapatától. A két labdarúgó ősszel került ki a mieink keretéből, mivel egyikük sem tudott az idei szezonban az együttes kezdőcsapatában alapemberré válni, így október 10-e óta hivatalosan sem tagjai Tóth Bálint keretének. A két játékos a több játéklehetőség reményében más klubnál képzelte el a pályafutását, így a további pápai közös munka egyik félnek sem volt érdeke. A két labdarúgó szerződésének felbontása után télen minden bizonnyal új csapatban folytatja pályafutását, a hírek szerint Tóth Bence Pakson, Ivancsics Gellért Siófokon vesz részt az edzéseken.
- Egyelőre az NB II-es csapattal edzek, lehet, hogy Horváth Károly együtteséhez szerződöm, télen kiderül, hol folytatom – nyilatkozta a 26 esztendős, szabadon igazolható Ivancsics az nso.hu-nak.
Az irányító középpályás mindössze négy hónapot töltött a klubnál és négy bajnokin játszott, pápai szerepvállalásáról röviden csak ennyit mondott: - Nem így terveztem, de többet nem szeretnék erről mondani.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!