Garázdálkodott a bálon


2013-11-22 08:58:50  | cikk:  | 


A Pápai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya garázdaság, zaklatás és könny testi sértés vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a 46 éves B. G. sokorópátkai lakos ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2013. május 26-án részt vett Gic község kultúrházában tartott búcsúi bálon. Viselkedésével zavarta a gondtalanul szórakozókat, ezért a főszervező több alkalommal kitessékelte az épületből, ám ő újra és újra visszatért. A férfi sérelmezte a döntést, ennek durva módon hangot is adott, még öldökléssel is fenyegetőzött. A végső kikísérés alkalmával megfogta a bált rendező férfi nyakát, majd ugyanezt tette az időközben hozzájuk lépő sértett lányával is. Az utcára kiküldött gyanúsítottat az egyik vendég barátságosan egy üveg sörrel kínálta, hogy lecsendesítse. Elfogadta a felajánlott sört, de az üveggel fejbe vágott egy másik vendéget, aki az érkező rendőrök elé sietett. A garázda férfi az ütés után menekülni próbált, de hamar sikerült őt elfogni.

Az eljáró hatóság a nyomozás iratait 2013. november 20-án vádemelési javaslattal küldte meg a Pápai Járási Ügyészséghez.


Képek:

nincsenek képek