Gólnélküli döntetlen az Ajka ellen


2010-02-03 15:09:14  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Haraszti Gábor  | 


Gólnélküli döntetlen az Ajka ellen főképe
A felkészülés negyedik hetében a Lombard Pápa II csapata ma délután újabb edzőmérkőzésen lépett pályára a Perutz stadion műfüves pályáján. Nagy Mihály együttese egy küzdelmes, nagy iramú találkozón döntetlent ért el az NB II nyugati csoportjának 6. helyezettjével szemben. A hazaiak mestere a támadójátékot leszámítva elégedett volt.

- Motiváltan küzdöttek a gyerekek, ezzel elégedett voltam, azzal viszont nem, hogy labdaszerzés után számtalan ragyogó támadáslehetőségünk akadt, de helyzeteket nem sikerült kialakítani, ezen még dolgoznunk kell. Két új játékos van, Palkó Dávid a Videotonból érkezett hozzánk, Szabó Ádám pedig Makóról csatlakozott a kerethez. Még egy védőt szeretnénk leigazolni Domján Roland személyében, aki Zalaegerszegen a kezem alatt dolgozott, ő éppen a papírokat intézi, ezért ma nem juthatott lehetőséghez. Szombaton az NB III-as Motimmal csapunk össze, kíváncsian várom a találkozót, az is egy jó értékmérő lesz.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!