Közlekedj tudatosan!


2013-11-21 12:26:45  | cikk:  | 


TISZTELT GÉPJÁRMŰVEZETŐ!


A Pápai Rendőrkapitányság meghirdeti a „Közlekedj tudatosan!” elnevezésű baleset megelőzési akciót, amelynek célja, hogy a gépjárművezetők – közlekedésük során – tudatosan betartsák azokat a szabályokat, amelyek megszegése gyakran komoly balesetekhez vezethet.

Az akció 2013. november 10-től 2013. december 10-ig tart.

Az akcióhoz – a mellékelt nyilatkozat kitöltésével – azok a személygépkocsit, tehergépjárművet, autóbuszt, motorkerékpárt, illetve segédmotoros kerékpárt vezető természetes személyek csatlakozhatnak, akik a Pápai Rendőrkapitányság illetékességi területén élnek és a nyilatkozatban foglalt vállalásokat szem előtt tartva vesznek részt a közúti közlekedésben.

Az akcióhoz csatlakozók sorsoláson vesznek részt, amelynek keretében három fő tárgynyereményben részesül. (A sorsolásból kizárásra kerül az, akivel szemben az akció időtartama alatt közlekedési szabályszegés miatt rendőrségi eljárást kezdeményezett a Pápai Rendőrkapitányság.)

A kitöltött nyilatkozatok a Pápai Rendőrkapitányságon leadhatók vagy postai úton is beküldhetők.Levelezési cím: Pápai Rendőrkapitányság, 8500 Pápa, Széchenyi u. 18.

Pápai Rendőrkapitányság

Nyilatkozat letölthető ITT!

Képek:

nincsenek képek