Mecinovic tagadja bűnösségét


2013-11-21 11:30:10  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: ujszo.com  | 


Mecinovic tagadja bűnösségét főképe
Kedden már hírt adtunk arról, hogy a Központi Nyomozó Főügyészség gyanúsítottként hallgatta ki Jasmin Meconovic korábbi egri labdarúgót, ő az első külföldi futballista, aki gyanúba keveredett a hazai fogadási csalási ügyekben. A Lombard Pápa hivatalos honlapján közleményben tudatta a játékos ügyvédeitől kapott állásfoglalást.
- A Központi Nyomozó Főügyészség egyrendbeli, gazdálkodó szervezet dolgozója által, kötelességszegéssel elkövetett vesztegetés bűntettével gyanúsította meg a J.M-t a 2013. május 4. napján lejátszott Eger - Pécs NB1-es bajnoki mérkőzéssel kapcsolatosan. A gyanúsításból kiderül az is, hogy mérkőzés eredményének jogtalan befolyásolására végül nem került sor. J. M. a gyanúsítás ténye miatt panasszal élt, tagadta, hogy bűncselekményt követett el, továbbá részletes, kilenc oldalas vallomásban válaszolt az eljáró ügyészek által hozzá intézett valamennyi kérdésre. Ezen túlmenően J. M. biztosította a hatóságot arról, hogy a jövőben is mindenben együtt kíván velük működni. J. M. meghatalmazott védői - Dr. Lőrincz Márton és Dr. Balázsi Bence ügyvédek - indítványozták a Főügyészség részére, hogy J. M.-t szembesítsék valamennyi olyan személlyel, akik a gyanúsításban szereplő cselekménnyel összefüggésbe hozták, illetve terhelő vallomást tettek rá.

Mecinovic nem vehet részt az MLSZ szervezésében lévő versenysorozatok egyikében sem.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!