Fogadási csalás: Kihalgatták a Lombard Pápa védőjét


2013-11-19 16:04:23  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Fogadási csalás: Kihalgatták a Lombard Pápa védőjét főképe
Húsz főre emelkedett a „bunda 2” elnevezésű fogadási csalási ügy gyanúsítottainak száma - olvasható az nso.hu-n. A Központi Nyomozó Főügyészség a napokban gyanúsítottként hallgatta ki Jasmin M. korábbi egri labdarúgót, ő az első külföldi futballista, aki gyanúba keveredett a hazai fogadási csalási ügyekben. Jasmin M-et egy rendbeli gazdálkodó szervezet dolgozója által kötelességszegéssel elkövetett vesztegetés bűntettének megalapozott gyanúja miatt hallgatta ki a főügyészség. A labdarúgó egy tavaszi bajnoki mérkőzéssel kapcsolatban került gyanúba. Az ügyben a rangadó.hu érdeklődésére Nagy Andrea, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője nyilatkozott.
- Jasmin M. a váddal szemben panasszal élt, érdemi vallomást tett, de tagadta a bűncselekmény elkövetését, szabadlábon védekezik. Ezzel húsz főre emelkedett a gyanúsítottak száma, ám az érintett meccsek száma maradt 14.
Az elmúlt bajnokságban az egri csapatban egyetlen Jasmin keresztnevű labdarúgó játszott, Jasmin Mecinovic, aki jelenleg a Lombard Pápa játékosa. Az üggyel kapcsolatban természetesen megkerestük Árki Gábor klubmenedzsert, aki későbbre ígért tájékoztatást.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!