Alakreform edzés Rubint Rékával


2013-11-16 14:19:19  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Alakreform edzés Rubint Rékával főképe
Magyarország egyik legismertebb és legkedveltebb fitness edzője, Rubint Réka tartott közel 250 embernek alakreform edzést a Városi Sportcsarnokban. Rubint Réka 2009-ben dolgozta ki alakreform programját, majd még abban az évben 60 állomásos aerobic road-show-ra indult, mely ára már szinte mozgalommá szélesedett. A háromgyermekes anyuka sikereit számos szakmai díj, rengeteg eladott dvd jelzi, emellett 2012-ben megkapta az év női oktatója, edzője díjat. A szakember néhány éve saját lapot is indított, melyben egy hónapra szóló teljes diéta és edzésterv mellett szépségápolási és lelki tanácsokat is ad, vagyis egy teljes életmódprogramot vehet kézbe az, aki megveszi a magazint. Legutóbbi számában a fitneszedző például segítséget nyújt abban, hogyan vészeljük át az ünnepeket anélkül, hogy utána a súlyunk miatt kelljen aggódnunk, mégis teljesnek érezzük mind a karácsonyi hangulat, mind az étkezések élményét. Pápán az eredetileg 60 perces edzés közel 80 percesre sikeredett, a tréner állta a szavát, hiszen garantált izomlázat ígért mindenkinek, és nem is kímélte az ellátogatókat, akik között néhány úrral is találkozhattunk. A személyi edzőt az edzés előtt kérdeztük.
- A mai alkalom egy alakformáló, karcsúsító, feszesítő edzés a leghatékonyabb gyakorlatokkal. Az edzéseim általában 90 percesek, ma viszont egy órába kell ezt besűrítenem, aki ismer tudja, nem fogom kímélni azokat, akik megtiszteltek azzal hogy eljöttek, hiszen a minőségi edzés híve vagyok. Azt megígérhetem, ha valaki becsülettel végigcsinálja az órát, azt egy hétig emlegetni fogja. Nekem a mozgás kikapcsolódás, és az egyetlen célom a jó közérzet fenntartása. Sokaknak ez lesz az első edzése velem, nagyon bízom a csapatszellemben, remélem azok sem fogják rosszul érezni magukat, akik esetleg kevésbé edzettek. A lényeg, hogy mindenki önmagához képest állítson fel célokat, ha tegnap 20 percet edzettél, akkor ma törekedj a 21. percre.
Az edzés után a beszélgetés és a közös fényképek sem maradhattak el, az alakreform road show ma Békéscsabán folytatódik.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!