Pápán zárult az őszi Bozsik-torna


2013-11-15 16:25:57  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Pápán zárult az őszi Bozsik-torna főképe
A Perutz Stadion műfüves pályáján rendezték az OTP Bank Bozsik Program U-12-es, U-13-as kiemelt megyei tornájának záró, hatodik fordulóját, ahol két csoportban hat csapat mérkőzött meg egymással. Az A jelűbe a házigazda Pápai Egyesített Labdarúgó Club mellett az FC Ajka és Veszprém került, a B jelűben Tapolca, Balatonfüred és Sümeg játszott körmérkőzéseket, a csoportelsők az első helyért, a másodikak a képzeletbeli dobogó harmadik fokáért léptek pályára. Az előzetesen ismert erőviszonyok alapján a pápaiak az erősebb csoportba kerültek, ahol a mezőny egyik legerősebb együttese, Veszprém is helyet kapott. A pápaiak szereplését Orovecz András, a csapat edzője értékelte.
- Ajka ellen szerepeltünk először, igaz 3-2-re sikerült győzni, de nem voltam elégedett a játékkal, eléggé kapkodtunk, lagymatagul játszottunk, mondtam is a gyerekeknek, ez a Veszprém ellen kevés lesz. Így is történt, 2-0-ra kikaptunk, hiába futballoztunk valamivel jobban az első meccshez képest, ellenfelünk jóval erőszakosabban játszott, be is daráltak minket. A harmadik helyért a gyengébb játékerőt képviselő Tapolcát kellett két vállra fektetnünk, szerencsére sikerült érvényesíteni a papírformát, 4-0 arányban nyertünk. A bajnoki rendszer megszűnésével nagy szükségünk van erre a kupára, hiszen versenykörülmények között ez a korosztály nem szerepel, amivel nem igazán értek egyet, de nincs mit tenni, igyekszünk a fiatalokat minél több tornára elvinni, nemrég Veszprémben egy nemzetközi futsal tornán is részt vettünk, tervezünk téli teremtornákon is szerepelni, tavasszal pedig folytatjuk a Bozsik tornát.

A kupát végül Veszprém nyerte.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!