Tóth Bálint: Mindkét csapat nyerni akar szombaton


2013-11-08 15:35:16  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: rangado.hu  | 


Tóth Bálint: Mindkét csapat nyerni akar szombaton főképe
A labdarúgó NB I 14. fordulójában szombaton 16 órai kezdettel hazai pályán a Paks ellen lép pályára a Lombard Pápa csapata. A kezdő sípszót a mieink várhatják jobb formában, hiszen Tóth Bálint tanítványai a bravúros debreceni pontszerzés után továbbjutottak a Magyar Kupában, az elmúlt héten a bajnokságban pedig a Kecskemétet is legyőzték, így a nyolcadikak a tabellán. A Paks két hete épp a Kecskeméttől kapott ki 3-1-re, legutóbb pedig otthonukból a Haladás távozott három ponttal, így már sorozatban hat nyeretlen meccsnél tartanak a bajnokságban Horváth Ferenc tanítványai, akik a másodosztályú Dunaújváros otthonában a kupaküzdelmektől is elbúcsúztak. Az előjelek a Lombardnak kedveznek, ám Tóth Bálint óvatosságra int mindenkit, mondván csöppet sem lesz könnyű feladat folytatni a megkezdett remek szériát.
- Nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy hétvégi ellenfelünk nagyon jó játékosállománnyal rendelkezik, ráadásul nem véletlenül kezdték három győzelemmel a bajnokságot. Néhány forduló után aztán ők is beleestek abba a hibába mint legutóbb mi, elhitték, hogy minden megy magától, és a szerencse is elpártolt tőlük. Ami minket illet, a siker jó hatással volt a csapat hangulatára, a Kecskemét elleni siker után kaptak három nap szünetet a játékosok, kedd óta pedig maximális erőbedobással a Paksra koncentrálunk. Azt várom az atomvárosiaktól, hogy nem fognak az egy ponttal megelégedni, de mi sem, így egy igazán jó mérkőzésre számítok.

A Kecskemét ellen két gólpasszt jegyző Tóth Gábor sem számít könnyű 90 percre.
- A Paks jó játékosokból álló csapat, tény, hogy most rosszabb formában vannak, de a magyar élvonalban bármi-bármikor egyik pillanatról a másikra megfordulhat - fogalmazott a hivatalos honlapnak Tóth Gábor. Nehéz mérkőzésre számítok november 9-én, hasonlóan a Kecskemét ellenihez, hiszen az sem volt könnyű. Szombaton délután hazai pályán azonban kötelező győznünk, mert jó volna, ha a Perutz Stadionban is gyűjtögetnénk a pontokat
A mérkőzést Andó-Szabó Sándor vezeti majd, asszisztensei Viszokai László és dr. Varga Zsolt lesznek.

A mérkőzés történéseit hírportálunkon élőben követhetik.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!