A Méki Kft. az ország legjobbjai között


2013-11-05 21:31:26  | cikk: HuHa  | 


A Méki Kft. az ország legjobbjai között főképe
A közelmúltban vehette át Egyed Tamás, a Méki Kft. ügyvezetője azt a tanúsítványt, mely szerint a vállalkozás az ország legmegbízhatóbb cégeinek egyike. A többségi önkormányzati tulajdonban lévő cég, mely az Alsóvárosi temető üzemeltetését látja el és temetkezési szolgáltatásokat végez AAA minősítést kapott a Bisnode Csoport vizsgálatán. A Bisnode nemzetközi szinten több mint egy évszázada minősíti a cégeket megbízhatóságuk alapján. A tripla A-s cégminősítést 1989-ben vezették be, 1996 óta pedig a vállalakozások ületi megbízhatóságukért tanúsítványt kapnak. A csoport az ország valamennyi gazdasági alanyát vizsgálja és több száz mutató alapján minősíti a cégeket. Eszerint A, AA és AAA minősítést adnak a legmegbízhatóbbaknak. Ezeknek a minősítéseknek a hazai vállalkozások csupán 9,82 százaléka felelt meg, az AAA tanúsítványt pedig ennek is csak töredéke kaphatta meg, így a minősítés nagy dicsőséget jelent a pápai temetkezési cégnek.
-A tripla A minősítés  azt jelenti, hogy Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatójának vizsgálata alapján a cégünkkel való üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony és a legmegbízhatóbb vállalkozások közé tartozunk. Az ország vállalkozásainak csupán 0,63 százaléka érte el ezt a minősítést – magyarázta Egyed Tamás hozzátéve, kategóriájukban - a temetkezési vállalatok között – rajtuk kívül csupán egy debreceni cég kapta meg a legmagasabb minősítést. Az ügyvezető úgy fogalmazott, a tanúsítvány is igazolja, hogy Méki Kft. megbízhatóan, a legmagasabb színvonalon látja el tevékenységét, vállalt szolgáltatásaikhoz és áraikhoz mindig tartják magukat, ez pedig ügyfeleik és üzleti partnereik számára is biztonságot jelent.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!