Kitömte ellenfelét a PELC U-21


2013-10-31 12:10:22  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Kitömte ellenfelét a PELC U-21 főképe
Az utánpótlás labdarúgó bajnokság 12. fordulójában a PELC U-21-es alakulata a 11 kör után sereghajtó FC Ajkát fogadta a műfüves pályán. Marton Miklós csapata továbbra is hullámzó teljesítményt nyújt, ennek ellenére az ajkaiak ellen más eredmény nem jöhetett szóba, mint a győzelem. Ennek megfelelően is alakult a mérkőzés, negyed óra alatt Baldauf, Palkovics és Radics is betalált, a szünetben már négy góllal vezettek a mieink, ráadásul a 39. percben az ajkai Óbermayer Ádámot szövegelés miatt kiállította a játékvezető. Fordulás után sem kellett sokat várni az újabb gólra, a 47. percben Kálmán is eredményes volt. Radics és Nemes pillanatai következtek, a becsületgólt egy szöglet utáni fejesből Bukovics szerezte meg, a 9-1-es hazai győzelmet Böröczky állította be.

PELC U-21 – FC Ajka 9-1 (4-0) Gsz.: Baldauf 3, Palkovics, Radics 2, Kálmán, Nemes, Böröczky ill. Óbermayer

Marton Miklós: A mai mérkőzés - ahogy az eredmény is mutatja - jól sikerült, a srácok megvalósították azt, amit kértem tőlük. Az ajkaiak ellen nem ütköztünk nagy ellenállásba, de kaptunk már ki olyan mérkőzésen, amit hasonló arányban nyerni kellett volna. Ma ezzel nem volt gond, minden a tervezetteknek megfelelően alakult.

PELC U-21: Gyimesi – Horváth (’46 Bognár), Venczel, Badics, Böröczky – Kálmán (’60 Réthi), Stenczel, Kalmár, Palkovics (’66 Nemes) – Radics (’62 Varga), Baldauf

Az U-17-es gárda 2-2-es döntetlent ért el, a hazaiak részéről Laki és Erdősi volt eredményes.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!