Ha nehezen is, de továbbjutott a kupában a Lombard


2013-10-29 14:42:54  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Ha nehezen is, de továbbjutott a kupában a Lombard főképe
Nem éppen szurkolóbarát időpontban, 12:30-kor a Magyar Kupa negyedik fordulójában a Lombard Pápa az NB II-es bajnokság 10. helyén álló Kisvárdához látogatott. A Lombardnál a bajnokság mellett a kupasorozatnak is kiemelt jelentősége van, épp ezért mindenképpen a továbbjutást tűzte ki célul Tóth Bálint vezetőedző. A kupameccsre a mieink hangolódtak jobban, Debrecenben 2-2-es döntetlent értek el, míg a Kisvárda Békéscsabán 2-1-es vereséget szenvedett. Érdekesség, hogy a bajnokin a hazaiak kapuját az a Nacsa Péter védte, aki az elmúlt bajnokságban 17 alkalommal ült a pápaiak kispadján, a Ligakupában egyszer pedig a pályán is volt. A Várkert Sportpályán Tóth Bálint a Szűcs – Dóczi, Struhar, Mecinovic, Németh M., - Tóth G., Szabó O. - Quintero, Király B., Arsic  - Kenesei kezdőcsapatnak szavazott bizalmat. A 21. percben szerezte meg a vezetést a vendég gárda, ekkor a pápai nevelés, Király Botond volt eredményes. A bekapott gól után nem adta fel a Kisvárda, és a 40. percben büntetőből Hegedüs egyenlített. Fordulás után az 58. percben Struhar révén ismét a mieinknél volt az előny, nem sokáig, ugyanis három perccel később ismét egál volt az állás, Kapacina talált be. A 70. percben pedig már a hazaiak vezettek, Üveges jóvoltából. Sokáig ők sem örülhettek, hiszen folytatódott az adok-kapok, Quintero egyenlített. A mindent eldöntő találatot a 76. percben Orosz jegyezte, így egy igen fordulatos meccsen, ha nehezen is, de továbbjutott a Lombard Pápa. A mérkőzés krónikájához hozzátartozik, hogy a 93. percben a játékvezető Quintero-t és Pálvölgyit is kiállította. A csapat november elsején 19 órától a Kecskemét ellen folytatja a bajnoki menetelést.

Kisvárda – Lombard Pápa 3-4 (1-1) Gsz.: Hegedüs, Kapacina, Üveges ill. Király, Struhar, Quintero, Orosz

Lombard Pápa: Szűcs – Dóczi (Sekour, a szünetben), Struhar, Mecinovic, Németh M., - Tóth G., Szabó O. (Tajthy, 67.) - Quintero,  Király B.,  Arsic – Kenesei (Orosz, a szünetben)

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!