Döntetlen az U-15-ös bajnokság rangadóján


2013-10-29 12:30:58  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Döntetlen az U-15-ös bajnokság rangadóján főképe
Hosszú idő után szerepelt ismét hazai közönség előtt a Pápai Egyesített Labdarúgó Club U-15-ös alakulata. Forsthoffer Tibor tanítványai legutóbb szeptember 19-én léptek pályára hazai pályán, azóta Veszprémbe, Balatonfüredre, Győrbe legutóbb pedig Körmendre utaztak. Okunk nem lehet panaszra, hiszen idegenben is sikerült folytatni remek sorozatukat, négy meccsből négyet nyertek. A tabellán csak rosszabb gólkülönbségük miatt szorultak a második helyre, ellenfelük a 12. fordulóban az a Szombathelyi Haladás volt, mely az élről várta a kezdő sípszót. Az első félidőben több gólszerzési lehetősége is adódott a hazaiaknak, ám a helyzetek rendre kimaradtak, a 36. percben aztán a már 24 gólnál járó Györkös Bence révén megszerezte a vezetést a PELC 1-0. A második félidőben is uralta a meccset a hazai gárda, egészen az 56. percig, amikor a hazaiak kapusa, Szigeti Ákos ütközött a szombathelyiek játékosával, amiért a játékvezető büntetőt ítélt és kiállította a portást. A tizenegyest Vámos Márk a jobb alsóba lőtte 1-1. Tíz emberrel – főleg pontrúgásokból - is voltak lehetőségei a mieinknek, Böröczky még a kapufát is eltalálta, végül azonban maradt az 1-1-es döntetlen.

Forsthoffer Tibor: Az első félidőben el kellett volna döntenünk a mérkőzést, legalább négy nagy lehetőségünk volt. Bosszant a döntetlen, de ha azt nézem, hogy fél óránál is többet játszottunk emberhátrányban, nem vagyok elégedetlen. Jogos volt a büntető és a kiállítás is, nem ezen múlott a mai győzelmünk.

PELC U-15 - Szombathelyi Haladás 1-1 (1-0) Gsz.: Györkös ill. Vámos

PELC U-15: Szigeti – Hujter, Böröczky, Szabó, Tauber – Molnár (’50 Farkas), Tibold, Benecz (’71 Bánhalmi), Györkös – Nagy (’78 Koch), Balogh (’56 Csonka)

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!