Megkezdődött a világrekord kísérlet


2013-10-27 01:01:17  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Megkezdődött a világrekord kísérlet főképe
Pontban éjfélkor útjára indult a labda a Városi Sportcsarnokban, ahol a Bakonyerdő Elmax Vasas SE férfi csapata arra vállalkozott, hogy az óraátállítás adta lehetőséget kihasználva 25 órán keresztül kézilabdázik. Felhívásukhoz több csapat is csatlakozott, a leghosszabb ideig tartó mérkőzéseken a házigazdák mellett pályára lépnek az FC Ajka, a Motax Pápa, a győri Barabás KC valamint Tápiószele játékosai is. Az ünnepélyes megnyitót 23:30-kor tartották, ahol dr. Kovács Zoltán kormánymegbízott, országgyűlési képviselő, a rendezvény fővédnöke úgy fogalmazott, fontos, hogy ezt az ötletet fiatalok találták ki és hajtják is végre, hiszen manapság rengeteg olyan tevékenység van, amely a sporttól elvonja a fiatalok figyelmét.
- Azt kívánom mindazoknak, akik pályára lépnek az elkövetkezendő időszakban, hogy sportszerű, sérülésmentes, de mégis kemény küzdelmeket vívjanak egymással. Örülök, hogy egykori pápai játékosokat is meghívtak a rekordkísérletre, melyben az egyik legjobb dolog, hogy megdönthetetlen, hiszen egy nap alatt 25 óránál többet nem lehet játszani, ezáltal Pápa örökre beírja magát a magyar rekordok történetébe. Gratulálok az ötletgazdáknak, a szervezőknek, mindenkinek jó játékot és kitartást kívánok.
Kapcsándi Zsolt ötletgazda érdeklődésünkre elmondta, jó ideje készülnek a maratoni vállalkozásra, minden résztvevő igyekezett a lehető legtöbbet pihenni, reméli fáradozásaikat siker koronázza és sikerül nagyszabású tervüket megvalósítani.
A megnyitó részeként fellépett a Bad Girls amatőr tánccsoport, majd az elmúlt bajnokságban második helyen végzett juniorok jól megérdemelt ezüstérmeiket vehették át dr. Kovács Zoltántól és Varga Lászlótól, a Bakonyerdő Zrt. vezérigazgatójától. Percre pontosan éjfélkor pedig megkezdődött a maratoni játék. A hátralévő időt és az eredményt egy kijelzőkön folyamatosan nyomon lehet kísérni, a vasárnapi nap folyamán bárki buzdíthatja a játékosokat, hiszen a belépés ingyenes. A tervek szerint délután az MKB Veszprém két játékosa is ellátogat a Sportcsarnokba.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!