Családi hétvége az ősz jegyében


2013-10-26 22:16:37  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Családi hétvége az ősz jegyében főképe
A Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központban már hagyomány, hogy minden ünnepkörhöz kapcsolódóan megszervezik a kézműves családi délutánt, melynek célja, hogy szülő és gyermek együtt alkosson, barkácsoljon és közösen jól érezzék magukat. Így történt ez most hétvégén is, amikor is az ősz jegyében alkothattak kicsik és nagyok egyaránt a színházépületben. A gyerekek színes, őszi falevelekből és termésekből készíthettek a lakásuk csinosításához ajtó-és ablakdíszt, lampiont.
Szigeti Panna 8 éves kislány kérdésünkre elmondta, nagyon jól érzi magát a játszóházban, ahová édesanyjával és barátaival érkezett.
- Készítettem őszanyót falevelekből, ajtódíszt és egy kutyát tejesdobozból. Nekem legjobban az őszanyó figura tetszik, amit úgy csináltam meg, hogy először kiszíneztem a formát, kivágtam, majd faleveleket ragasztottam rá - mesélte büszkén a mosolygós kislány.
Az őszi szöszmötölőt követően a győri Holle Anyó Színház interaktív előadásában a Piroska és a Farkas című mesét láthatták a gyerekek.
- A történet a reform táplálkozásra és az egészséges életmódra hívja fel a nézők figyelmét, valamint arra, hogy bizonyos szereplők nem is olyan gonoszak, mint amilyennek gondolnánk őket - mondta P. Nagy Gabi, a társulat egyik alapító tagja.
A szünidei programok ezzel még nem érnek véget, hiszen október 29-én, kedden reggel kirándulást szerveztek Zalaegerszegre és a Göcseji Skanzenbe.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!