Pápán járt a norvég nagykövet


2010-02-01 20:20:35  | cikk: Tóth Tamara  | fotó: Tóth Tamara  | 


Pápán járt a norvég nagykövet főképe
Siri Ellen Sletner asszony, norvég nagykövet ma délután 14 órakor érkezett meg a Városházáwa, ahol dr. Kovács Zoltán polgármester fogadta. A zártkörű beszélgetésen szó esett arról, hogy a város korábban sikeresen pályázott a Norvég Finanszírozási Mechanizmus („norvég program”) támogatására az Eszterházy-kastély részleges felújítását célul kitűző projekttel. A diplomata látogatásának elsődleges célja az együttműködés hangsúlyozása mellett az volt, hogy a nagykövet személyesen is áttekinthesse a pályázattal kapcsolatos eddigi fejleményeket. A kastély 20 százaléka tud megújulni a norvég támogatásból. A nagykövet Pápa város polgármesterével együtt sétált át a Városházáról a Nagytemplomba, majd onnan az Eszterházy kastélyba. Városunkban 15 norvég katona szolgál a SAC/C-17-es programban, a diplomata a délután folyamán őket is meglátogatta a légibázison.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!