Griffiths egymeccses eltiltást kapott


2013-10-22 19:32:06  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: veol.hu  | 


Griffiths egymeccses eltiltást kapott főképe
A Magyar Labdarúgó-szövetség Fegyelmi Bizottsága keddi ülésén úgy határozott, hogy az MTK ellen kiállított Georges Henri Griffiths-t egy bajnoki mérkőzésről eltiltja, így a csatár hétvégén nem léphet pályára a Debrecen ellen. Mint ismert, a támadó a 75. percben kapta meg második sárgája után a piros kártyát. A Lombardnak a színes lapok miatt 42.000 forintot kell befizetnie a szövetségnek, Kassai hét sárga és egy piros kártyát mutatott fel a hazaiaknak, az ellenfélnél érdekes módon senki sem részesült figyelmeztetésben… A Fegyelmi Bizottság által határozatban kiszabott pénzbüntetésekből befolyt összeg teljes egészében az MLSZ által létrehozott Focisegély Alapítványhoz kerül. Az alapítvány a hazai labdarúgás - szociális, egészségügyi vagy egyéb okok miatt - segítségre szoruló és arra érdemes személyeit (elsősorban egykori labdarúgókat) támogatja.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!