Udvari mozgásfejlesztő játékokat vásároltak a motoros betyárok


2013-10-21 13:34:43  | cikk: mo  | 


Udvari mozgásfejlesztő játékokat vásároltak a motoros betyárok főképe
A Bakonyi Betyárok Motoros Baráti Kör 8. alkalommal szervezte meg Jótékonysági Motoros Napját a Játékfesztivál keretében. A széllovasok minden évben a gyerekek kedvére szeretnének tenni, így most a Huszár lakótelepi Óvoda játékparkját gazdagították a rendezvényen befolyt adományokból. Az ünnepélyes átadáson részt vett dr. Áldozó Tamás polgáremester, Rádi Róbert, a Polgármesteri Kabinet vezetője és Csákvári Judit, a Pápa Városi Óvodák intézményvezetője.

A játékok átadása előtt saját kezűleg állították össze a motoros betyárok azokat az eszközöket, melyeket a Jótékonysági Motoros Napon befolyt adományokból vásároltak a Huszár lakótelepi Óvoda kisgyermekei számára. A 10 városi óvodából ez már a hetedik, amely a baráti kör jóvoltából gyarapodhatott az elmúlt években. A motorosok örömmel támogatják az óvodákat, hiszen nagyszerű látni, ha egy-egy játék hatalmas mosolyt csal a kisgyerekek arcára – vallják a baráti kör tagjai.

A mintegy 250 ezer forint értékű adományokat őszi mondókákkal és versekkel köszönték meg a gyerekek. A rövid összeállítást követően pedig azonnal birtokba is vették az udvari eszközöket. Az udvari játékok között voltak rollerek, pedál nélküli biciklik, mászóka, csúszda, ugrálólabda és ugrókötél is. 

Orbán Judit, a Huszár lakótelepi Óvoda vezetője elmondta, az udvari mozgásfejlesztő játékok rendkívül hasznosak és szükségük is volt rájuk. A gyerekek nagy örömmel próbálták ki az új ajándékokat – derült ki az átadáson.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!