Szűcs Lajos: Szerencsés gólokkal nyert az MTK


2013-10-20 14:46:20  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: nb1.hu  | 


Szűcs Lajos: Szerencsés gólokkal nyert az MTK főképe
Szombaton az OTP Bank Liga 11. fordulójában a Lombard Pápa kétgólos vereséget szenvedett az MTK együttesétől, ráadásul a 74. percben Griffiths idő előtt mehetett zuhanyozni, hiszen Kassai Viktor kiállította a támadót. A mieink kapujában Szűcs Lajos ismét védett mindent, ami fogható, a két balszerencsés gólról nem tehetett. A hálóőr csalódottsága miatt nehezen találta a szavakat a lefújást követően.
- Az első félidőben talán jobban játszott az MTK, mégis nekünk voltak helyzeteink. A második játékrészben olyan góllal kerültünk hátrányba, amilyet futsalban vagy kispályás meccsen szoktak lőni, egy legurított szögletet nem tudtunk időben lereagálni, majd a lövés két emberen is megpattant, csakúgy, mint a fővárosiak második találata, az is némi szerencsével került a kapuba. Mindent összevetve a meccs összképe alapján a döntetlen reálisabb eredmény lett volna, de az MTK tudott élni a lehetőségeivel, mi nem. A játékvezetői ténykedést pedig nem kívánom minősíteni... Nem jó a hangulat az öltözőben, dolgozunk tovább, nem várnak ránk könnyű feladatok, hiszen legközelebb Debrecenben kell helytállnunk, majd következik a kupameccs, mindent el fogunk követni, hogy magunk mögött hagyjuk ezt a negatív sorozatot.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!