Jehova Tanúinak különleges kongresszusa


2013-10-20 12:16:56  | cikk: pt  | fotó: pt  | 


Jehova Tanúinak különleges kongresszusa főképe
Különleges kongresszust tartottak Jehova Tanúi a városi sportcsarnokban szombaton. A rendezvényen összesen közel 1000 fő vett részt, akik az ajkai, a csornai, a kőszegi, a sárvári, a szombathelyi és a pápai gyülekezetből érkeztek.

– A mai kongresszusi napon olyan programok zajlanak, amelyek a Bibliára fordítják a figyelmet. Rávilágítanak, milyen hatással bír Isten írott szava az emberek életére. Persze e tekintetben az is nagyon fontos, hogy mennyire fogadjuk meg a benne lévő útmutatást – nyilatkozta hírportálunknak Stánicz Jenő, a sajtóosztály felvigyázója. Mint mondta, Jehova Tanúi ugyanolyan emberek, mint a társadalom többi tagja, csak ők nagyon komolyan veszik a Biblia útmutatását. – A Biblia nagyban segítheti az életünket, gyakorlatias tapasztalatokat tudunk belőle meríteni. Ezeket aztán a javunkra fordíthatjuk, és a mindennapi életünk során is kamatoztathatjuk – fűzte hozzá Stánicz Jenő.

A kongresszusi nap fénypontja az önátadás, azaz a keresztelkedés volt, szombaton három fő: egy ajkai, egy csornai és egy kőszegi személy lépett be ezáltal a vallási felekezetbe. A sajtóosztály felvigyázójának tájékoztatása szerint Jehova Tanúi Magyarországon közel 27 ezren vannak, míg a világon több mint 7 millióra becsülik a számukat.

Képek:


Címkék: Jehova Tanúi | Biblia
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!