Egy-egy góllal nyert a PELC U-21-es és U-17-es csapata


2013-10-18 23:51:43  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Egy-egy góllal nyert a PELC U-21-es és U-17-es csapata főképe
Szomszédvári rangadót rendeztek az U-21-es másodosztályú labdarúgó bajnokság 10. fordulójában. A 13 ponttal a tabella hetedik helyén álló PELC csapata Sopron ’B’ alakulatát látta vendégül a műfüves pályán. A hazaiak jó kezdés után a pontvadászat második felében nem teljesítnek túl jól – legutóbbi három meccsükön nem szereztek pontot, mindössze két gólt lőttek és 9-et kaptak – a 10 egységgel a nyolcadik helyen álló soproniak ellen így mindenképp a három pont begyűjtését tűzte ki célul Marton Miklós. Az első félidőben nem láthattak gólt a kilátogatók, kiegyenlített játék folyt a pályán. A második félidő 25. percében aztán Venczel Zoltán unta meg a mezőnyjátékot, és csatárokat megszégyenítő módon egy nem akármilyen szólót követően bombázott a bal felsőbe 1-0. Okosan tartotta az egygólos előnyt a pápai csapat, igaz a hajrában betlizett a hazai védelem, ám Gyimesi kapus a helyén volt, és egy óriási bravúrt bemutatva hárította a soproni próbálkozást, ezzel a PELC itthon tartotta a három pontot.

PELC U-21 – Sopron U-19 1-0 (0-0) Gsz.: Venczel

Marton Miklós: Nem tetszett a mai meccs, nem úgy játszottunk, ahogy kellett volna, ezt az ellenfelet jóval nagyobb arányban kellett volna legyőznünk, annak ellenére, hogy egy masszív Sopronnal találkoztunk, akik nem adták fel az utolsó percig sem. Ma is voltak hiányzóink, ez rányomta a bélyegét a játékunkra.

PELC U-21: Gyimesi – Venczel, Bolla, Réthi (’46 Kalmár), Horváth – Iványi, Baldauf, Palkovics (’89 Varga), Kálmán (’46 Nemes) – Radics (’32 Bognár), Király

Az U-17-es gárda – immár Nagy Mihály vezetésével – szintén egygólos sikert aratott, a mieink találatát a 79. percben Sántha Áron szerezte.

A csapatok jövő héten Andráshidára látogatnak.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!