Elkezdődött az úszószezon


2013-10-17 11:25:16  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Elkezdődött az úszószezon főképe
A Pápai Úszó Sportegyesület sportolói két rangos versennyel vetették bele magukat a versenyszezonba. Elsőként Keszthelyre utaztak, ahol a II. Tanévnyitó úszóversenyt rendezték, melynek célja az volt, hogy környékbeli egyesületek úszóinak versenyezési lehetőséget nyújtsanak. A ranglistákon első húsz helyezetteket itt versenyen kívül értékelték, így többen is sikerélményhez juthattak. A pápai színeket három versenyző képviselte, Hegyi Patrícia, Kocsis Eszter és Gulyás Erik, akik összesen hat arany és négy ezüstérmet szereztek. Legutóbb Móron ugrottak vízbe a sportolók.
- Immár 11. alkalommal rendezték meg a Móri Ezerjó Kupa nemzetközi versenyt, melynek célja színvonalas rövidpályás versenyzési lehetőség biztosítása, a hazai és nemzetközi egyesületi kapcsolatok ápolása, illetve a rövidpályás magyar bajnokságra szintidő megúszási lehetőség volt. Két napon át folytak a küzdelmek, az első napon a kisebbek a második napon a nagyobbak szerepeltek a Pápai Úszó Sportegyesület tagjai közül Nagy Levente két arany-, egy ezüst-, Tapsonyi Bálint, Hegyi Patrícia és Nagy Rebeka egy-egy bronzéremmel tértek haza – összegezte az eredményeket Kertész Attila, az egyesület elnöke.
Hétvégén Szombathelyen a Nyugat-Dunántúli Régió Bajnokság harmadik fordulóját rendezik, majd november 9-én a Várkertfürdő az "Úszósuli körverseny" első fordulójának ad otthont.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!