Több mint száz család részvételével zajlik az Évadzáró Kempingtalálkozó Pápán


2013-10-12 21:34:21  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Több mint száz család részvételével zajlik az Évadzáró Kempingtalálkozó Pápán főképe
A cseh CC Roznov Kemping és a Caravan Club Pápán a Várkert Termálkempingben rendezi meg hagyományos Évadzáró Kempingtalálkozóját október 10. és 13. között, amely egyben nemzetközi összejövetel is. A nagyszabású rendezvényen több mint száz család vesz részt, többek között csehek és szlovákok. 
Az egész hétvégén át tartó program megnyitóját tegnap este tartották, ahol dr. Áldozó Tamás polgármester és Dekovics- Ódor Noémi, a Várkert Termál Kemping vezetője köszöntötte a vendégeket. Mint mondták, örülnek és egyben remélik, hogy lesz még alkalom itt találkozni, hiszen nagyon jó érzés, hogy a vendégek évről évre visszatérnek Pápára.
Dr. Áldozó Tamás arra buzdított mindenkit, hogy tekintse meg a várost, a megújult Fő teret és jövőre is jöjjön vissza. A jó hangulatú est során Pápa Város Fúvószenekarának vidám összeállítását, a Blues Brothers Show-t hallhatták és tekinthették meg jelenlevők, ami nagy sikert aratott.
Végül a Rebel-Lion Tánc Sport Egyesület lendületes műsorát láthatták a résztvevők.
A kempingezőket a hétvége további részében is színes programok várják. A fürdőzés és pihenés mellett városnézésre invitálták őket, majd ma délután a Somlóra tettek kirándulást.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!