Best body aerobic óra Katus Attilával


2013-10-12 11:54:37  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Best body aerobic óra Katus Attilával főképe
Magyarország egyik legnépszerűbb aerobic előadója, a hatszoros világ- és kétszeres Európa bajnok Katus Attila lépett a Városi Sportcsarnok színpadára, ahova az alap aerobik elemekből felépített Best Body-órára invitálta a nagyérdeműt. A szakember mindenki számára könnyen követhető koreográfiát ígért valamint azt, hogy az óráin mindenki jól fogja érezni magát,  mégis kellemes izomlázzal távozik. Katus Attila be is tartotta ígéretét, ahogy azt áprilisban az Erkel iskolában 130 résztvevő előtt tette, hiszen mindenki az edzettségi állapotától függően bő egy órában néha könnyebben, néha nehezebben, de elvégezte a gyakorlatokat. A szakember kellemes emlékeket őriz áprilisi látogatásáról.
- Annak ellenére, hogy ha jól emlékszem a tavaszi alkalom előtt mindössze egyszer voltam itt Pápán meglepően sokan jöttek el, nagyon kedvesen fogadtak az emberek, és a visszajelzések alapján jól érezték magukat. A sikeren felbuzdulva Molnár Eszter ismét elhívott ebbe a szép városba, bízom benne, hogy meg tudjuk ismételni azt a fergeteges hangulatot. Fontos megemlíteni, hogy a magyarországi lakosság fele egyáltalán nem sportol, amiért a pénz-, és időhiányt teszik felelőssé, célunk, hogy ezeket az embereket megszólítva egyre több ember mozogjon rendszeresen. A mai alkalom is jól mutatja, hogy minden korosztály képes elvégezni a feladatokat, a fiataloknál a szépség, a jó kinézet számít, míg az idősebbek inkább az egészségük, az izületeik védelme érdekében sportolnak. Természetesen fontos a fokozatosság, egyik pillanatról a másikra senki ne akarjon teljesíthetetlen célokat megfogalmazni, türelem és kitartás kell, na meg ügyeljünk a táplálkozásunkra, a folyadékbevitelre, a szabadban eltöltött időre és az alvásra. Olyan órát tartok, ahol nem koreográfiát kell megtanulni, hanem egyszerűen lekövethető erősítő, alakformáló gyakorlatokat mutatok be. Ezek a gyakorlatok rendkívül hatékonyak és jól átmozgatják a testet. Arra törekszem, hogy mindenki jól érezze magát az órámon, de kellemes izomlázzal távozzon, bízom benne, hogy a mozgás terén tudok alternatívákat mutatni az embereknek.
A változatos órát követően az egészséges életmódról bárki feltehette kérdéseit Katus Attilának, és lehetőség volt közös fotók készítésére is.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!