Középiskolás atlétika verseny


2013-10-11 13:15:56  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Középiskolás atlétika verseny főképe
A Pápai SE szervezésében az elmúlt hetekben az általános iskolák alsó- illetve felső tagozatos tanulói vettek részt a Munkácsy Sporttelepén rendezett atlétika megmérettetésen. A versenysorozat a középiskolások bajnokságával zárult, a diákok súlylökésben illetve a hagyományos futószámokban (200, 600, 1000 méter) versenghettek. Kis Károly, a PSE edzője csak részben volt elégedett, hiszen a vártnál kevesebben neveztek, ugyanakkor az egyesület tagjai egy kivételtől eltekintve jól teljesítettek.
- Korábban tavasszal és ősszel is két-két fordulót rendeztünk a fiataloknak, sajnos a szűkös anyagi források miatt a Diáksport Szövetség nem tudta biztosítani a lebonyolításhoz szükséges pénzt, így a Pápai SE és a Pápakörnyéki Önkormányzatok Feladatellátó Társulásának Sportszervezése közösen rendezte meg a három versenyt. A számokból kihagytuk a távolugrást, ugyanis az a tapasztalatunk, hogy az iskolákban egyre kevesebben ugranak. Voltak versenyszámok, ahol a kevés induló ellenére meglepően sokan neveztek, volt azonban olyan futam is – a lányoknál az 1000 méter - ahol mindössze egy gyerek állt (volna) a rajtvonal mögé. Bízom benne, hogy a későbbiekben nagyobb részvételi arány lesz a bajnokságokon, ebben nemcsak a gyerekek, hanem a testnevelők segítségére is számítunk.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!