A hétvégén lesz az órakiállítás és börze


2013-10-10 11:39:46  | cikk: mo  | 


Ismét órakiállítás és börze a Tarczy Lajos Általános Iskola aulájában. Az időmérő eszközök szerelmeseit a hétvégén várja a hagyományosan októberben megszervezett, színvonalas tárlat. A Pápa Város Önkormányzata, a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ, valamint Böröczky Jenő és Balogh István órások szervezésében megvalósuló kiállításon és börzén éppúgy megtalálhatók egyedi és különleges darabok, akárcsak a mai trendet követő óraszerkezetek. Böröczky Jenő hangsúlyozta, a vidéki tárlatok sorában egyedülálló a pápai, ezúttal egy tucat kis-és nagykereskedő mutatja be portékáját az érdeklődők előtt. Izgalmas óraszerkezetekkel és technikai újdonságokkal is találkozhatunk, lesznek mobiltelefonnal kombinált karórák vagy éppen divatos, trendkövető darabok férfiaknak és nőknek is.
Néhány éve már visszatérő eleme a rendezvénynek, hogy nemcsak ékszerórákat, hanem ékszereket is bemutat. A magyar tradíciókat előtérbe helyezve most is itt lesz egy hazai, többnyire porcelán alapanyagból dolgozó cég, amely legújabb kollekcióját fedi fel a tárlaton.
A IX. Órakiállításon és börzén a látogatókat idén is várják szórakoztató programok, valamint a kiállítók által összeállított játékok, a bemutatott árukészlettel kapcsolatos műsorszámok.
Természetesen idén is lehet szavazni a legszebb női-, illetve férfi karórára, valamint a tárlat legesztétikusabban kialakított standjára. A szerencsés nyertes értékes ajándéktárgyakat vihet haza.

IX. Órakiállítás és börze
2013. október 12-én 10-18 óra között
2013. október 13-án 10-17 óra között
Helyszín: a Tarczy Lajos Általános Iskola aulája

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!