Szombaton Világ Gyalogló Nap Pápán


2013-10-09 13:03:57  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Szombaton Világ Gyalogló Nap Pápán főképe
A Világ Gyalogló Napot hivatalosan az 1992. június 07-i, Rio de Janeiro-i Föld Konferenciát követően indították útjára. 2000 óta elmondható, hogy a világ minden kontinensén, már 60 országban rendeztek és rendeznek Gyalogló Napot. Az elmúlt évben már hazánkban is 100 helyszínen gyalogoltak a vállalkozó szelleműek, Pápán október 12-én szombaton rendezik meg először ezt a sporteseményt. Városunkban nemcsak a gyalogos túrán, de érdekes és hasznos kiegészítő programokon is részt vehetnek az odalátogatók, ilyen például a délelőtt 9 órakor kezdődő reformétel kóstoló, vagy 9:30-tól a színházépület előadótermében Borbély Lajosné előadása a Meridián tornáról. A rendezvénysorozat célja a gyaloglás megismertetése, megszerettetése egy, a világ minden részén megrendezésre kerülő esemény keretében, hogy a lehető legtöbb embert mozgósítsa a rendszeres testmozgás és az egészséges életmód érdekében. Az öt kilométeres túra a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központtól 10 órakor indul, jelentkezés és bővebb információ Szabadkai Verita szervezőnél a 06-20/211-77-79-es telefonszámon. Az első 50 jelentkező kétórás Várkertfürdő belépőt kap ajándékba.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!