Tóth Bencét és Ivancsics Gellértet kitették a Lombard keretéből


2013-10-08 17:54:01  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Tóth Bencét és Ivancsics Gellértet kitették a Lombard keretéből főképe
A csakfoci.hu információi szerint Tóth Bálint vezetőedző kirakta a Lombard Pápa keretből Ivancsics Gellértet és Tóth Bencét, az érintettek már az első keret edzésére sem járhatnak, és mindezt már a csapattal is közölte a tréner. A történet szeptember elején indult amikor Ivancsicsot egy edzésen elkövetett fegyelmezetlenség miatt megbüntették Pápán, de akkor még a közös folytatás mellett foglalt állást a vezetés. Tóth Bence helyzete is egyedi, hiszen a mester sokkal többet várt a középpályástól, aki hiába kapta meg többször is a bizalmat, azzal nem tudott élni. A közös munka folytatása így érthetően egyik félnek sem érdeke, így nagy valószínűséggel mindkét futballista szerződését hamarosan felbontják. Ha ez bekövetkezik, a játékosok télen szabadon kereshetnek új csapatot maguknak.
Tóth a bajnokságban idén két alkalommal volt kezdő, három alkalommal csereként lépett pályára, kétszer pedig csak a kispadot koptatta a 90 perc alatt. Ivancsics négyszer jutott szóhoz, egyszer kezdőként, gólt egyikük sem szerzett.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!