Sakkverseny Móron és Pápán


2013-10-07 12:05:25  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Sakkverseny Móron és Pápán főképe
Hétvégén a Pápai SE sakk szakosztályának tagjai kilenc gyerek és négy felnőtt versenyzővel a Zimmermann kupán részt vettek Móron. A felnőttek nagyon rangos mezőnybe kerültek, kilenc fordulós 10 perces verseny volt az övék, sajnos nem végeztek az élmezőnyben. A gyerekek három korcsoportban versenyeztek hat fordulós, 20 perces versenyben a Fejér megyei gyerekkupa sorozat részeként. Kiss Csaba szakosztályvezető tájékoztatása szerint születtek kiemelkedő eredmények, a II. korcsoportos lányoknál (2002-2004-es születésűek) 16 induló között Czemmel Viktória második lett, a III. korcsoportos fiúk mezőnyében (1998-2001-es születésűek) Margl Roland 11 fiú között első helyezést szerzett.
- Másnap már itthon játszottunk a megyei I. osztályban Kelet – Balaton csapata ellen – folytatta a szakosztályvezető. Az eredmény 7.5 – 4.5 lett. Előzetesen is győzelmet vártam, ez az eredmény az elvárásom felett is szerepel kicsit. A pápai csapatból Kiss Zoltán, Kerecsényi Zoltán, Gyutai Nándor és Margl Roland nyert, Bartók Zoltán, Kurics László, Buzás Gyula, Varga Gyula, Kiss Csaba, Katona György és Döbröntei Dávid döntetlent ért el. Következő fordulónk október 26-án Veszprém ellen lesz, ott folytathatjuk a jó szereplést, az elmúlt évek gyengébb eredményei miatt van törlesztenivalónk velük szemben.

Kiss Csaba hozzátette, október 12-én szombaton 9 órától a PSE szezonnyitó versenyét rendezik, a helyszín a Pedagógus Művelődési Otthon.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!