Egy pontrúgás okozta az U-21 vesztét


2013-10-03 19:40:27  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Egy pontrúgás okozta az U-21 vesztét főképe
A Gyirmót SE Győr U-19-es alakulata ellen folytatta az U-21-es labdarúgó bajnokságot a Pápai Egyesített Labdarúgó Club együttese. Marton Miklós csapata hét lejátszott mérkőzéssel a második a tabellán, igaz a harmadik helyen álló Veszprém három bajnokival kevesebbet játszott, míg a jelenleg negyedik ZTE is csak öt összecsapáson van túl. A pápaiak múlt héten elszenvedték második vereségüket, a Haladás otthonában 5-1-re kaptak ki, igaz előtte egy négyest gurítottak a Balatonfürednek, mérlegük négy győzelem, egy döntetlen, két vereség. Az első félidő nem igazolta az előzetes elvárásokat, gyenge 45 percet láthattunk, kevés helyzettel, még kevesebb pápai lehetőséggel. Ha lehet, a folytatásban még kevesebb kidolgozott szituációt láthatott a nagyérdemű, mégsem gólnélküli döntetlennel ért véget az összecsapás. A 68. percben ugyanis egy szögletet követően Vaganjan Norbert talált a kapuba 0-1. Nehezen bírták a hazaiak, hogy nem úgy alakul a mérkőzés, ahogy azt ők szeretnék, ezt bizonyítja, hogy a 78. minutumban szöveg miatt Böröczky Bálint mehetett zuhanyozni. A 88. percben állt a legközelebb az egyenlítéshez a PELC, ekkor egy sarokrúgás Venczel Zoltán elé került, aki gondolkodás nélkül lőtt, a labda a felső kapufáról vágódott a mezőnybe, így maradt az egygólos vendégsiker.

PELC U-21 - Gyirmót SE Győr U-19 0-1 (0-0) Gsz.: Vaganjan

Marton Miklós: Tipikus egygólos meccs volt, sajnos nem úgy alakul a bajnokság, ahogy azt elterveztük, múlt héten Szombathelyen fegyelmezetlenül játszottunk, ezért szaladtunk bele egy nagyarányú vereségbe, ma már valamivel összeszedettebbek voltunk, de nem tudtuk megbontani a Gyirmótot, a széleken gyengén futballoztunk, a párharcokat sem mi nyertük. Egy-két játékos hozzáállásával nem voltam megelégedve, keressük az okokat, remélem meg is találjuk azokat.

PELC U-21: Gyimesi – Horváth, Venczel, Bolla, Böröczky – Bognár, Palkovics (’67 Kálmán), Baldauf, Iványi – Radics (’74 Kalmár), Budavári

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!