Nyerjen két belépőt és Lombard mezt az MTK elleni mérkőzésre


2013-10-02 17:48:54  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Nyerjen két belépőt és Lombard mezt az MTK elleni mérkőzésre főképe
Készen áll, hogy élőben szurkoljon a Lombard Pápának az MTK Budapest elleni hazai mérkőzésen? Most mindez lehetséges az OTP Csapattaggal: tippelje meg gyorsan és pontosan az OTP Bank Liga 10. fordulójának végeredményeit és nyerjen két belépőjegyet a Lombard Pápa - MTK Budapest találkozóra, ráadásként pedig egy ajándék mezzel is gazdagabb lehet. Ehhez nincs más dolga, mint lájkolni az OTB Bank Facebook oldalát, a www.facebook.hu/otpbank.hu címen, majd játszani a Csapattag applikációval! Ha Ön a legpontosabb és leggyorsabb, garantáltan lesz egy jó programja október 19-ére! Mindenkinek jó tippelést kívánunk és persze közben ne felejtse el lájkolni a Lombard Pápa Facebook oldalát sem!

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!